Acasă Sediul central Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! „Luna Florilor,...

Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! „Luna Florilor, luna MAI multor povești de viață!”

52
0

Joi, 13 mai 2021 de la ora, 10,30, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași invită partenerii, beneficiarii și voluntarii proiectului pe platforma ZOOM la primul din cele două workshop-uri interactive din activitatea dedicată acestei luni: Luna Florilor, luna MAI multor povești de viață! din proiectul: Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! (Lectura Intergenerațională Terapeutică) ediția a IV-a.

Acest prim atelier de lucru specific pentru specialiștii proiectului va avea tematica axată pe: „Dezvoltarea activităților de educație non-formală pentru tinerii cu și fără oportunități” susținut de membru fondator, Gabriela Adam de la Asociația Sprijin și Dezvoltare Brașov. Asociația  este o organizație de tineret înființată în anul 2011, care are misiunea de a dezvolta comunităţi din România, în special cele din zona rurală, oferirea de sprijin social, educaţional şi profesional tinerilor şi copiilor defavorizaţi din aceste comunităţi.

Educația lecturii pentru fiecare dintre noi este o nevoie permanentă de a ne susține, comunica și dezvolta educațional și profesional.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene și își propune să conducă la conștientizarea, îmbunătățirea și împuternicirea societății ieșene (prin voluntarii implicați și beneficiarii proiectului vizați) la întărirea gradului de coeziune socială intergenerațională prin promovarea cărții și a lecturii și se implementează în perioada septembrie 2020-iunie 2021.        Proiectul se implementează în perioada septembrie 2020 – iunie 2021 în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Protecției Copilului (DGASPC) Iași, Asociația Club Kiwanis Iași Team, Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași și Asociația Sprijin și Dezvoltare Brașov. Beneficiarii proiectului sunt: Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași și Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here