Acasă Sediul central Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! „Luna Florilor,...

Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! „Luna Florilor, luna MAI multor povești de viață!” – Workshop-ul Poveștilor

37
0

Pe 28 mai 2021 de la ora, 10,00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași invită partenerii, beneficiarii și voluntarii proiectului împreună cu toți copiii și elevii pe platforma ZOOM la al doilea workshop de joacă sub denumirea: Luna Florilor, luna MAI multor povești de viață! din proiectul: Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! (Lectura Intergenerațională Terapeutică) ediția a IV-a.

Al doilea atelier de lucru „Workshop-ul poveștilor” este destinat copiilor/elevilor participanți în proiectul aflat în al patrulea an de implementare inițiat de Biblioteca Județeană Iași. Este susținut de echipa fondatoare a proiectului [Afostodata.net] anume, Andra Cărbunaru și Măriuca Mihăilescu. A fost odată…o echipă fără astâmpăr care se gândea cum să facă astfel încât copiii să râdă mai mult, să învețe lucruri noi și, mai ales, să aibă răbdare să… asculte. Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture acționează în zona de educație non-formală și cultură. Misiunea noastră este să producem conținut de calitate într-o manieră modernă și digitală, promovând diversitatea și incluziunea pentru toți copiii, cu sau fără deficiență de auz. Din 2018 dezvoltam afostodata.net, un concept unic în România care conține povești, basme, povestiri, fișe de lucru și quiz-uri interactive, în format audio și video (în limba semnelor). Conținutul poate fi accesat gratuit ca stream, dar și ca download. În plus, punem la dispoziție conținutul audio și ca Podcast în iTunes și Spotify.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene și își propune să conducă la conștientizarea, îmbunătățirea și împuternicirea societății ieșene (prin voluntarii implicați și beneficiarii proiectului vizați) la întărirea gradului de coeziune socială intergenerațională prin promovarea cărții și a lecturii și se implementează în perioada septembrie 2020-iunie 2021.        Proiectul se implementează în perioada septembrie 2020 – iunie 2021 în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Protecției Copilului (DGASPC) Iași, Asociația Club Kiwanis Iași Team, Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași și Asociația Sprijin și Dezvoltare Brașov. Beneficiarii proiectului sunt: Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași și Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here