Acasă Sediul central Concursul Momente de Umor și schițe de Satiră în opera lui I.L.Caragiale

Concursul Momente de Umor și schițe de Satiră în opera lui I.L.Caragiale

48
0

Vineri, 7 decembrie 2018, în a doua zi de Festival Teodorenii, ediția a V-a, a venit rândul elevilor de la Școala primară „Gh. Asachi” Iași să se dueleze literar în cadrul concursului Momente de Umor și schițe de Satiră în opera lui I.L.Caragiale, desfășurat la biroul Împrumut pentru copii al bibliotecii publice.

Elevii claselor a III-a și a IV-a au format echipele lui Goe, respectiv Ionel, după numele personajelor din epoca lui Caragiale.

Copiii au bifat răspunsurile corecte sau nu la întrebările din fișa de concurs, iar la proba următoare au încercat și au reușit cu succes să mimeze momente diferite, având aceeasi tematică.

Colegii concurenților au fost stricți în a măsura timpul acordat probelor, astfel încât concursul s-a desfășurat în intervalul propus pentru această activitate; jurizarea a fost pe măsura momentului, probele  dându-le emoții profesorilor coordonatori, doamnele Silvia Turanschi și Mihaela Rușconi.

Participanții echipelor au primit la final premiile meritate, iar fotografiile au imortalizat  sentimentul prieteniei în jurul bradului, cel mai important fiind să participi ca la final să și câștigi.

Mulțumim colaboratorilor pe care îi invităm și îi așteptăm și la alte evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here