Acasă Sediul central Concurs online: „Pofta” de lectură

Concurs online: „Pofta” de lectură

123
0

În aceste vremuri schimbătoare, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vine cu o invitație-concurs de creație online către utilizatorii săi. Dorim să cunoaștem cât vă este de dor de bibliotecă?

Vă propunem să creați imagini creative pentru desktop-ul personal care să încorporeze în imagine (indiferent de extensie): “pofta” de lectură și să le trimiteți electronic pe adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro .

Imaginile trebuie să fie originale, dar sunt acceptate și cele care au fost publicate pe bloguri cu condiția să fie indicat link-ul. Vor fi evaluate de un juriu format din bibliotecari și informaticieni ai bibliotecii.

Odată înscriși în concursul online, participanții își dau acordul pentru publicarea și postarea imaginilor pe pagina web www.bjiasi.ro, precum și pagina facebook a bibliotecii https://www.facebook.com/biblioteca.j.iasi .

 

Nu există limită de vârstă, iar pentru a participa trebuie îndeplinită o singură condiție: să dețineți permisul de acces la bibliotecă!

În e-mail trebuie să specificați următoarele date: numele şi prenumele; vârsta, şcoala/instituția; localitatea; numărul de telefon al participantului.

 

Câștigătorul/câștigătoarea celei mai bune imagini va fi răsplătit(ă) cu un premiu/diplomă format electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here