Acasă Sediul central Concurs online: Momentul tău de relaxare – biblioteca și florile

Concurs online: Momentul tău de relaxare – biblioteca și florile

443
0

În aceste vremuri schimbătoare, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vine cu o invitație-concurs online către utilizatorii săi. Dorim să cunoaștem cât vă este de dor de bibliotecă?

Vă propunem să efectuați o fotografie în care să se (re)găsească coperta cărții ce are în titlul său cuvântul “floare” (indiferent de limba de conversație a cărții) și să alăture florile naturale preferate (nu din plastic)! apoi le trimiteți electronic pe adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro.

Fotografia trebuie să fie originală; apoi vor fi evaluate de un juriu format din bibliotecari și informaticieni ai bibliotecii.

Odată înscriși în concursul online, participanții își dau acordul pentru publicarea și postarea fotografiilor pe pagina web www.bjiasi.ro, precum și pagina facebook a bibliotecii https://www.facebook.com/biblioteca.j.iasi .

 

Nu există limită de vârstă, iar pentru a participa trebuie îndeplinită o singură condiție: să dețineți permisul de acces la bibliotecă !

În e-mail trebuie să specificați următoarele date: numele şi prenumele; vârsta, şcoala/instituția; localitatea; numărul de telefon al participantului.

 

Câștigătorul/câștigătoarea celei mai bune fotografii va fi răsplătit(ă) cu un premiu/diplomă format electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here