Acasă Sediul central Club al Poveștilor Distractive – Vară de Poveste cu Veselica (ediția a...

Club al Poveștilor Distractive – Vară de Poveste cu Veselica (ediția a III-a)

59
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a derulat o nouă reprezentație a poveștii: „Pinocchio” de Carlo Collodi ce o regăsiți și în fondul de carte al bibliotecii: [https://bjiasi.ebibliophil.ro/cauta/?q=PINOCCHIO+CARLO+COLLODI ], în Parcul Junimea-Gulliver în Clubul Poveștilor Distractive: Vară de Poveste cu Veselica (ediția a III-a).

Invitata specială a copiilor este Irina Olariu, coordonator © Teatru de Păpuși Veselica Iași.

Publicul-cititor efervescent și din partea DGASPC Iași – CSS „Veniamin Costache” au participat cu zâmbete și amintiri la activitatea noastră împreună cu voluntarii bibliotecii, Alexandra Racu și Eliza Clipa.

Veselica ne-a introdus ca de fiecare dată, într-o lume a poveștilor plină de inspirație, emoție, prietenie și acorduri muzicale; un invitat-surpriză a fost Liliana Palade Matei, scriitoare de povești pentru copii prezentă cu nepoțica ei, Sara, la fel de talentată.

Din cartea „Zaza și Ena” de  Liliana Palade Matei, ce a fost lansată anul trecut, scriitoarea ne-a redat un fragment: o poveste despre prietenie, despre iubire, despre familie, în care protagonistele, gemenele Zaza şi Ena, parcurg un drum al devenirii. O poveste captivantă, care va fi indrăgită de mulţi copii. O mai așteptăm la activitățile bibliotecii! Felicitări tuturor!

Ne revedem după 15 August 2024 când vor fi stabilite ca dată calendaristică încă două activități – ora 16.00, Parcul Junimea-Gulliver (str. Costache Negruzzi nr.4 Iași).

Înscrierile se pot face la telefon 0753/024405. Participarea este GRATUITĂ pe baza permisului de acces la bibliotecă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here