Acasă Sediul central „(Citesc!)n bibliotecă – îmi schimb comportamentul!”

„(Citesc!)n bibliotecă – îmi schimb comportamentul!”

30
1
afis-voluntar-citesc-26-oct-2016
Miercuri, 26 octombrie 2016, cu începere de la ora 12.00, la Școala Gimnazială „Ion Neculce” din Iași va demara un nou proiect al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, parte a programului Voluntar@BJIași.
Intitulată „(Citesc!)n bibliotecă – îmi schimb comportamentul!”, această serie de activități continuă proiectul „(Citesc!)n bibliotecă – mă ajută voluntarii!” și își propune dezvoltarea orizontului cultural și social pentru copiii din familiile defavorizate.
Partenerul bibliotecii este Asociația „Societatea pentru Psihologie” Iași prin voluntarii săi. Beneficiarii proiectului sunt elevii din familii defavorizate de la Școala „Ion Neculce” din Iași, coordonați de consilierul educativ Marilena Spiridon Bîrsan și bibliotecara Simona Cuzic.
Programul Voluntar@BJIași al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași își propune să formeze un nucleu de voluntari de toate vârstele care să se implice, alături de bibliotecari, în activitățile destinate comunității, precum și încurajarea voluntariatului.

1 COMENTARIU

  1. Vă multumim pentru frumoasa colaborare, de peste 3 ani, parcă … daca nu m a lasat memoria. Succese depline in toate activitățile de colaborare, multă sănătate si putere de muncă. Cu prețuire,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here