Acasă Sediul central Câștigătorii și lista autorilor cuprinși în volumul „Poveștile Iașului”

Câștigătorii și lista autorilor cuprinși în volumul „Poveștile Iașului”

292
2

Stimați participanți,

 

Selecția și jurizarea creațiilor în proză care au ca spaţiu de desfăşurare locuri din judeţul Iaşi, reunite sub genericul „Poveștile Iașului” s-a încheiat.

Juriul a avut următoarea componență: prof. univ. dr. Constantin Dram (președinte), lect. univ. dr. Livia Iacob, scriitorii Gloria Lăcătușu și Bogdan-Mihai Mandache și redactorul Florentin Busuioc. Criteriile de evaluare au fost creativitatea, originalitatea, claritatea, corectitudinea în exprimare şi forma lucrării.

Premiile speciale pentru proză au fost acordate autorilor Ana-Karina Voion (Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi) și Călin Guţu (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Iaşi).

Toți autorii cuprinși în volum (lista poate fi consultată aici) vor primi premii în bani și câte un exemplar al antologiei.

Festivitatea de premiere și lansarea volumului Poveștile Iașului” vor avea loc miercuri, 4 decembrie 2019, de la ora 15.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași (sediul central, Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10).

Pentru a intra în posesia premiului în bani, vă rugăm să aveți asupra dvs. un act de identitate (certificatul de naștere pentru cei cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, respectiv cartea de identitate pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani).

Informații suplimentare puteți obține telefonic, la numărul 0332 110044 sau pe e-mail la adresa programe@bjiasi.ro.

 

„Poveștile Iașului” este un proiect dedicat elevilor de gimnaziu și de liceu din instituțiile de învățământ din județul Iași, care își propune editarea unei antologii anuale de texte literare originale în proză, cu cele mai frumoase povestiri care au ca loc de desfășurare locuri din județul Iași.

2 COMENTARII

  1. Sufletul meu este plin de bucurie să știu că în paginile acestui volum antologic se află și numele unui fiu al satului – elev încă, EMANUEL ENACHE, colaborator la revista VESTEA BUNĂ și , de ce nu, celui pe care – din umbră, am reușit să/l citesc și să-i dau avânt, pista de lansare fiind publicarea în modesta noastră revistă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here