Acasă Sediul central Câștigătorii și lista autorilor cuprinși în volumul „Poemele Iașului”

Câștigătorii și lista autorilor cuprinși în volumul „Poemele Iașului”

283
0

Stimați participanți,

 

Jurizarea textelor înscrise la Concursul „Poemele Iașului” s-a încheiat. Conform regulamentului, textele care nu s-au încadrat în tematica concursului au fost eliminate. Juriul, care a fost format din prof. univ. dr. Constantin Dram (președinte), lect. univ. dr. Livia Iacob, scriitorii Gloria Lăcătușu și Bogdan-Mihai Mandache și redactorul Florentin Busuioc, a punctat creativitatea, originalitatea, claritatea, corectitudinea în exprimare şi forma lucrării.

Au fost acordate trei premii speciale pentru poezie autoarelor Maria-Alesia Țugui (Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hasdeu” Iași), Ramona Condur (Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei) și Mălina-Elena Grigoriță (Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi).

Toți autorii cuprinși în volum (lista poate fi consultată aici) vor primi premii în bani și câte un exemplar al antologiei.

Festivitatea de premiere și lansarea volumului Poemele Iașului” vor avea loc miercuri, 4 decembrie 2019, de la ora 15.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași (sediul central, Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10).

Pentru a intra în posesia premiului în bani, vă rugăm să aveți asupra dvs. un act de identitate (certificatul de naștere pentru cei cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, respectiv cartea de identitate pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani).

Informații suplimentare puteți obține telefonic, la numărul 0332 110044 sau pe e-mail la adresa programe@bjiasi.ro.

 

„Poemele Iașului” este un proiect dedicat elevilor de gimnaziu și de liceu din instituțiile de învățământ din județul Iași, care a avut ca scop editarea unei antologii anuale de poezie a cărei temă trebuie să fie legată de orașul sau de județul Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here