Acasă Sediul central Cărțile anului 2019, desemnate de participanții la etapa locală a Concursului Național...

Cărțile anului 2019, desemnate de participanții la etapa locală a Concursului Național de lectură „Bătălia cărților”

143
0

În urma centralizării voturilor participanților la etapa locală a Concursului Național de lectură „Bătălia cărților”, ediția 2019, a rezultat următorul clasament: „Cartea anului” la secțiunea copii este Lămâi, cărți și prieteni de Jo Cotterill, apărută la Editura Corint. Pe următoarele locuri s-au clasat Șirul pierdut al timpului, de Paige Britt (Editura Arthur) și Aproape sigur, scrisă de Lisa Graff (Editura Arthur).

„Cartea anului” la secțiunea adolescenți este Și soarele este o stea a scriitoarei Nicola Yoon, publicată de Editura Art. Pe locul al II-lea, volumul Fiica negustorului de mătase, de Dinah Jefferies (Editura Nemira) și pe locul al III-lea, volumul Replica, de Lauren Oliver (Editura Nemira).

Mulțumiri participanților pentru votul lor și îi așteptăm sâmbătă, 2 noiembrie 2019, de la ora 10.00, la Sala de lectură de la sediul central al bibliotecii, pentru dezbaterea finală „Convinge-mă să citesc!”, în urma căreia vom desemna câștigătorii ediției locale, care vor participa la etapa națională de anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here