Acasă Sediul central „Cămara lui Păstorel”, Ediția a VI-a – Cum am învățat să fac...

„Cămara lui Păstorel”, Ediția a VI-a – Cum am învățat să fac conserve?

87
0

Ediția din acest an a popularului concurs de prezentare a conservelor tradiționale moldovenești „Cămara lui Păstorel” – eveniment inclus în agenda Festivalului „Teodorenii” se va desfășura sub forma unui atelier de schimb de bune practici, care se va desfășura platforma zoom.

Sub genericul „Cum am învățat să fac conserve?” am invitat elevi și îndrumători de la patru licee cu profil de alimentație publică din Iași, respectiv Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „I. C. Ștefănescu”, Colegiul Tehnic „I. Holban și Liceul Tehnologic Economic de Turism, care ne vor împărtăși din secretele unei conserve reușite. Ne vom bucura și de prezența decanului de vârstă al concursului, doamna Rodica Ciobănașu și de membrii Asociației Ciurbeștenii.

Ediția se desfășoară la propunerea partenerilor fideli ai concursului pentru a asigura continuitatea unui eveniment unic, iar participarea se face pe bază de invitație în limita locurilor permise de platforma zoom. Nu vor fi acordare premii, ci doar diplome.

Concursul se adresează cititorilor Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” de toate vârstele și are ca scop încurajarea și totodată promovarea tradițiilor culinare moldovenești, dar și al consumului de produse realizate în gospodărie.

 

Ediția a VII-a a Festivalului „Teodorenii”, organizat de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, va avea loc în zilele de 8 și 9 decembrie 2020. Activitățile incluse se vor desfășura exclusiv online și se vor înscrie în tematica celor 100 de ani de la înființarea Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here