Acasă Sediul central Călătorii prin bucătăriile lumii. Mâncăruri tradiționale de Sfintele Paști în România, Grecia...

Călătorii prin bucătăriile lumii. Mâncăruri tradiționale de Sfintele Paști în România, Grecia și Rusia

35
1

Luni, 26 aprilie 2021, de la ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează având ca parteneri Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași și  Liceul Tehnologic „Petru Poni” Iași organizează online pe zoom o nouă activitate: „Călătorii prin bucătăriile lumii”  – Mâncăruri tradiționale de Sfintele Paști în România, Grecia și Rusia.

Elevii de la clasa de Turism și produse alimentare, coordonați de prof. Adriana Băiceanu, și elevii de la clasa pentru Tehnicieni analize produse alimentare, coordonați de prof. Ersilia Coșbuc, vor prezenta rețete culinare tradiționale de Sfintele Paști care sunt preparate în țările mai sus amintite.

Reprezentanții bibliotecii vor prezenta cărțile din colecțiile acesteia care descriu rețete specifice acelei perioade.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here