Acasă Sediul central „Bucuria jocului înfrățit”

„Bucuria jocului înfrățit”

7
0
Sâmbătă, 14 mai 2022, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” împreună cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală și Asociația „Voie Bună”, Parohia „Izvorul Tămăduirii”, Parohia „Sfântul Haralambie”, Asociația „Iași pentru Viață”, alături de studenții voluntari ai bibliotecii și de la asociațiile participante a desfășurat o nouă activitate: „Bucuria jocului înfrățit”.
Voluntarii de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic au organizat pentru participanții din Ucraina atelierele: desen, origami, cântece la chitară, tamburină, maracas, clopoței, alături prof. Florin Luchian de la UNAGE de mame, tineri și bunici.
Întâlnirea a avut loc la generoasa Sală cu coloane a Facultății de Teologie.
Elevii voluntari de la Liceul Tehnologic Economic de Turism coordonați de prof. Cornelia Stoian și prof. Magda Culbec i-au ajutat pe cei mici în creațiile lor.
Mulțumim participanților pentru implicare și veselie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here