Acasă Bibliozen Bibliozen – Factori care aduc bunăstare

Bibliozen – Factori care aduc bunăstare

27
0

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă”- OMNOCON, vă invită duminică, 19 februarie 2017, începând cu orele 12.00, la workshopul: Factori care aduc bunăstare, susținut de Luminița Dana Leonte (trainer și psiholog) și Gelu Zaharie (trainer, trader & mentor).

Există o legătură dinamică între bunăstarea financiară și cea emoțională. Practic dacă lipsește una, noi nu ne simțim împliniți, iar starea noastră de bine este fluctuabilă. Atâta timp cât factorii exteriori sunt cei care ne fac să ne simțim bine, un statut financiar modest ne va face să fim deseori triști, furioși, îngrijorați, etc.

Atunci când mentalitatea noastră se bazează pe un pattern de gândire de tipul:

„dacă nu am reușit până acum … ceva nu e în regulă la mine” sau

„dacă așteptările mele nu se împlinesc, înseamnă că sunt un NIMENI”

atrage după sine și o trăire emoțională corespunzătoare acestor credințe. Subconștientul nostru are în conținutul său toate credințele noastre, care pot fi factori ai reușitei sau modele de autosabotare. Acestea sunt cele care, mai devreme sau mai târziu, de cele mai multe ori,  vor determina nivelul statutului nostru financiar.

Ceea ce ne lipsește nouă românilor este o educație financiară, care să aibă ca scop dobândirea unei mentalități de investitor. Pentru a-ți schimba nivelul statutului financiar, este important să cunoști ce erori să eviți și ce indicatori vor sta la baza atitudinii tale de investitor.

Satisfacția venită din libertatea financiară trebuie integrată în viața noastră de zi cu zi și putem face acest lucru dacă acceptăm că merităm un trai decent și prosper.

Proiectul BiblioZen se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară sub forma întâlnirilor lunare cu diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vice-preşedintele Asociaţiei OMNOCON – „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

Vă aşteptăm duminică, 19 februarie 2017, la orele 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului vă rugăm să vă înscrieți completând formularul din linkul de mai jos:

http://evolutieintegrativa.ro/workshop-factori-care-aduc-bunastare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here