Acasă Sediul central „Biblioteca Psihopedagogiei”

„Biblioteca Psihopedagogiei”

37
0

Vineri, 2 august 2019, de la ora 09.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și „Asociația pentru o Educație de Calitate” organizează o scurtă întâlnire transfrontalieră cu profesori de diferite specializări sub cupola titlului „Biblioteca Psihopedagogiei”.

Motto-ul unei asemenea activități ar putea fi: „Să luăm din cărţi cât ni se potriveşte nouă şi cât se înrudeşte cu adevărul“ (Sfântul Vasile cel Mare).

Considerăm că rolul cărții în special și al unei biblioteci în general este esențial în identificarea modalităților alternative de trezire a interesului pentru citit la adolescenți. Lectura reprezintă una din metodele tradiționale și moderne în abordarea textului literar și a celui nonliterar, în educația nonformală de calitate și în formarea psihopedagogică a tinerilor.

Profesorii din Cernăuți vor fi însoțiți de către președinta APEC, prof. Eugenia Drișcu și prof. Irina Eleonora Zaharia. Manifestarea va avea loc la sediul central al Bibliotecii Județene (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here