Acasă Sediul central Biblioteca Județeană Iași la GFEST! Ediția a VIII-a (26-29 septembrie 2019)

Biblioteca Județeană Iași la GFEST! Ediția a VIII-a (26-29 septembrie 2019)

95
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită în perioada 26-29 septembrie 2019 la cea de-a VIII-a ediție a evenimentului GFEST, proiect de tineret implementat de Asociația Studenților Chimiști Ieșeni, finanțat de Primăria Municipiului Iași ce se află sub egida Programului Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020.

Proiectul își propune să aducă un minim de 1000 de tineri ieșeni prin modalitățile de petrecere a timpului liber într-un cadru organizat, cum sunt ONG-urile, firmele și instituțiile care se adresează educației non-formale din municipiul Iași.

Tema din acest an este: “Pe mine ce mă pasionează… ce-mi place să fac?”.

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași este unul dintre partenerii festivalului și își așteaptă publicul-cititor în intervalul orar 17,00 – 19,00 în parcul Voievozilor de la Casa de Cultură a Studenților din Iași. La standul de carte mobil veți afla informaţiile specifice actuale și veţi face cunoştinţă cu programele, proiectele și activitățile culturale ale bibliotecii dar veți participa și la activitățile creative special create pentru a câștiga autocolantul din partea organizatorilor GFEST ! Concret:

Copacul Cunoașterii: fiecare post-it lipit pe copacul cunoașterii deține câte o întrebare privind cărțile (indiferent de vârstă);

Cărțile prin ochii…comunității: pe o coală de hârtie, vizitatorii vor răspunde la întrebări-surpriză;

Biblioteca pentru toți. Toți pentru Educație: pe flipchart vor fi notate: citatele care v-au impresionat de-a lungul timpului; cuvintele pe care le-ați întâlnit în cărți și nu le înțelegeți și/sau sinonimele lor precum și recomandările pentru lectură.

Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here