Acasă Sediul central Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași la GFEST! – Ediția a XI-a (29...

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași la GFEST! – Ediția a XI-a (29 august – 1 septembrie 2022)

145
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită în perioada 29 august – 1 septembrie 2022 la cea de-a XI-a ediție a evenimentului GFEST, proiect de tineret finanțat de Primăria Municipiului Iași și Casa de Cultură a Studenților Iași, implementat de Clubul Fabrica de Voluntari, Clubul Susține Artiștii Ieșeni și Asociația Culturală Moldavia Iași.

GFEST este un festival care promovează educația non-formală în rândul tinerilor din Iași. Pe perioada celor 4 zile de festival se vor derula activități privind modalitățile de petrecere a timpului liber într-un cadru organizat, cum sunt ONG-urile, firmele și instituțiile care se adresează educației non-formale a tinerilor din municipiul Iași.

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași este unul dintre partenerii festivalului și își așteaptă publicul-cititor zilnic în intervalul orar 16,00 – 19,00 în parcul Voievozilor de la Casa de Cultură a Studenților din Iași. La standul de carte amenajat veți afla informaţiile specifice actuale și veţi face cunoştinţă cu programele, proiectele și activitățile culturale ale bibliotecii dar veți participa și la activitățile creative special concepute împreună cu voluntarii bibliotecii publice pentru a câștiga autocolantul din partea organizatorilor GFEST! Concret:

Harta României Literare: la întrebarea adresată de voluntarul bibliotecii, veți răspunde și veți sublinia cu un steguleț oferit de noi și special construit pe harta țării noastre;

Quiz-uri rapide: vizitatorii vor răspunde la întrebările testelor-surpriză (cel mai greu test de cultură generală, măsurarea inteligenței etc.);

Întrebări cu și despre cărți: răspundeți la întrebările voluntarilor de la întrebarea 1-întrebarea 20;

Concurs de idei/ Feedback-ul cititorilor: pe o bucată de hârtie veți scrie ideea propusă sau ne lăsați o impresie, o amintire sau recomandările pentru lectură;

Cine știe, răspunde!: vizitatorii vor continua proverbul, zicala, ghicitoarea sau citatele propuse și citite de voluntarii bibliotecii.

Vă invităm la GFEST în perioada 29 august – 1 septembrie 2022 unde, doar trecând pe la standurile evenimentului cu diferite activități, s-ar putea să-ţi găseşti pasiunea TA de VIITOR!

Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here