Acasă Sediul central „Biblioteca de Sport”: Hatha Yoga cu Valentin Plăcintă

„Biblioteca de Sport”: Hatha Yoga cu Valentin Plăcintă

65
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași așteaptă publicul de toate vârstele în joi, 2 august 2018, de la ora 18.00, pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare), la prima întâlnire din cadrul celei de a treia ediții a proiectului „Biblioteca de Sport”, pe care o dedicăm unei activități din ce în ce mai populare în România: Hatha Yoga.

Sesiunea de Hatha Yoga va fi condusă de Valentin Plăcintă, antrenor yoga 500h, acreditat de Yoga Alliance și Integrative Nutrition Health Coach. Valentin este antrenor yoga de 2 ani și jumătate, iar înainte a făcut dans sportiv la nivel de performanță. În prezent activează la Fit Yoga Iași & Evolution Wellness Center.

Doritorii sunt rugați să aibă asupra loc o saltea (de exemplu: izopren) sau un prosop. Toți participanții vor primi un CR7Drive – o băutură pe bază de electroliți care contribuie la menținerea rezistenței la efort în timpul exercițiilor fizice și crește absorbția de apă.

Înscrierile se pot face direct la sediul bibliotecii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), pe pagina de Facebook, cât și prin partenerii din proiect.

Participanții vor primi diplome și vouchere de la partenerii proiectului. Participarea este gratuită și nu există limită de vârstă.

 

Proiectul „Biblioteca de Sport” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, cu scopul de a promova activitatea fizică ca mijloc eficient de relaxare și sănătate a minții și a trupului, dar și ca un instrument educațional și social în dobândirea unor atitudini fundamentale, precum fairplay și etică, cât și încurajarea participativității. Timp de patru săptămâni, instructori și sportivi ai Iașului vor susține sesiuni de yoga, aerobic, arte marțiale, fitness și dans sportiv. Proiectul este implementat în parteneriat cu diverse cluburi de sport din Iași și se adresează tuturor membrilor comunității de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here