Acasă Sediul central BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a VIII-a)

BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a VIII-a)

60
0

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi vă invită să participați la o altă sesiune din această vară cu lectură de vacanță preferată și sport în 4 iulie 2024 ora 15.00 (Esplanada CUB – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) în ediția  a VIII-a a proiectului: „Biblioteca de Sport”.

„Biblioteca de Sport” – un spațiu al lecturii ce integrează idei de jocuri, dans, lectură, artă și sport împreună cu metodele simple de a face mișcare în aer liber și de abordare a unui stil de viață sănătos.

Prima parte a activității urmărește îmbunătățirea ținutei educaționale prin lectură (participanții, exprimându-se liber printr-un mic discurs literar pe tema promovării lecturii, în urma explorării cărților preferate de vacanță); iar în partea a doua a întâlnirii, cei prezenți care au considerat sportul – un instrument eficient pentru sănătate și distracție vor exersa diferite stiluri sportive.

Parteneri și invitați la această activitate sunt: Tazu Dance Iași [https://tazudance.ro/ ].

„Hai să zguduim centrul Iașiului în pași de street dance. Echipa Tazu Dance vă așteptă în număr cât mai mare joi, 4 și 11 iulie, pe esplanada CUB la un workshop de dans modern și street dance dedicat tuturor vârstelor.” Diana, coregraf Tazu Dance își exprimă feminitatea prin stilurile abordate precum dancehall, waacking și afro dance. Face parte și din compania de dansatori profesionisti ,,The Sky Dance Iași” unde performează la diferite evenimente. Echipa înseamnă unitate, iar succesul se clădește împreună!

Pentru al patrulea an avem un sponsor oficial: SECOM® Healthcare Group Divizia de Retail din Iași, o echipă de profesioniști în sănătatea frumuseții și a sufletului ce ne asigură pauzele de hidratare cu vitamine, suplimente, produse bio și naturale, vouchere și alte materiale promoționale și premii.

Înscrierile se pot face la telefon mobil 0753/024405, cât și prin partenerii din proiect. Participarea este gratuită, având emis permisul de acces la bibliotecă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here