Acasă Sediul central BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a VII-a)

BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a VII-a)

166
0

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi vă invită și în luna august la ediția a VII-a  cu sesiuni de lectură și sport în cadrul proiectului „Biblioteca de Sport”.

Partenerii acestei ediții a proiectului sunt: Club Master San Iași, BiaEnergia® / DJ Kniolla Iași, Școala de Arte „Bel Art” Iași și Liceul cu Program Sportiv Iași.

Sponsorul oficial este: SECOM ® Healthcare Group Divizia de Retail Iași care ne va asigura un ceai plin de vitamine, suplimente, produse bio și naturale și alte materiale promoționale. Toate aceste componente sunt menite să-i ajute pe participanții-cititori ai bibliotecii să se inspire, să-i susțină și să aleagă mișcarea, dansul zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

„Biblioteca de Sport” este un spațiu al lecturii ce integrează idei de jocuri, dans, artă și sport împreună cu metodele simple de a face mișcare în aer liber și de abordare a unui stil de viață sănătos.

Vă așteptăm pe esplanada CUB (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt Iași) joi, 24 august ora 15.00 cu Școala de Arte „Bel Art” Iași și joia viitoare, 31 august ora 15.00 cu Liceul cu Program Sportiv Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here