Acasă Sediul central Biblioteca de Sport 7

Biblioteca de Sport 7

27
0

Joi, 24 august 2023, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi alături de Școala de Arte „Bel Art” Iași și sponsorul oficial: SECOM® Healthcare Group Divizia de Retail din Iași a desfășurat o altă sesiune de lectură și sport în cadrul proiectului „Biblioteca de Sport” (ediția a VII-a ).

Într-o atmosferă de vacanță, participanții (copii, părinți, bunici) – cititori ai bibliotecii alături de alți participanți de la Organizația Națională „Cercetașii României” Membră fondatoare a Organizației Mondiale a Mișcării Scout București – Centrul Local „Constantin Th. Sapatino” Iași  și-au exprimat bucuroși opțiunile pentru lectura de vacanță. Tinerii care citesc mai mult învață să vadă cu privirea pagini întregi, să creeze sens instantaneu, să ruleze nu numai imagini, ci și emoții, opinii, convingeri și valori.

Pauzele de hidratare cu ceaiurile aromate și cu vitamine, broșurile specializate și baloanele colorate de la SECOM® Healthcare Group Divizia de Retail din Iași au fost printre momentele plăcute de toți cei prezenți. Sponsorul evenimentului este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice, cu ingrediente de înaltă calitate.

În partea a doua a întâlnirii cei prezenți care au considerat sportul – un instrument eficient pentru sănătate și distracție au făcut primii pași sau au exersat pașii de dans modern, dans sportiv  sub îndrumarea metodică, dedicată și talentată – manager Cătălina Negru și echipa dumneaei, practicanți de la Școala de Arte „Bel Art” Iași.

La final, toți participanții încrezători în forțele proprii și al sentimentului de bună dispoziție de a fi împreună cu ceilalți ne-au transmis ca vor reveni la ultima sesiune a proiectului pe 31 august 2023, ora 15,00.

Proiectul își propune să experimenteze noi instrumente eficiente pentru participarea comunității (cititori activi și non-cititori) în derularea unor activități-stimulent pentru dezvoltarea și sprijinirea practicării sportului ca metodă de incluziune socială prin educație și lectură. Proiectul este implementat în parteneriat cu Clubul Sportiv Master San Iași, Școala de Arte „Bel Art” Iași, BiaEnergia® / DJ Kniolla Iași și Liceul cu Program Sportiv Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here