Acasă Sediul central Biblioteca arborilor, ediția a III-a

Biblioteca arborilor, ediția a III-a

61
0

Miercuri, 13 decembrie 2017, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, a organizat întâlnirea pilot a proiectului Biblioteca arborilor – ediția a III-a, la Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Facultatea de Horticultură la laboratorul de monitorizare.

Ing. Roxana Anghel de la Facultatea de Horticultură a coordonat studenții de la profilul Protecția Mediului și alături de reprezentantul Agenției de Mediu au descifrat modalitatea de catalogare a arborilor și arbuștilor identificați în ediția precedentă în parcul dendrologic S.C. APAVITAL. 

Studenții care vor fi voluntari ai bibliotecii la manifestările următoare, vor explica elevilor de la profilul „Resurse naturale și protecția mediului” al Liceului Tehnologic „Petru Poni” din Iași, cum să conlucreze la etapele viitoare ale proiectului.

Partenerii Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași în derularea programului sunt: S.C. APAVITAL, Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Facultatea de Horticultură, Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here