Acasă Sediul central Atelierul de Artă Vizuală: Vara Creativă (Idei de vacanță)

Atelierul de Artă Vizuală: Vara Creativă (Idei de vacanță)

58
0

Proiect: VACANȚA CREATIVĂ ON-LINE 2020

Atelierul de Artă Vizuală: Vara Creativă (Idei de vacanță)

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași reprezentată de coordonatorii: psiholog Nicoleta Emacu și artistul vizual, Adrian Mîrzac ne prezintă un alt tutorial on-line în Atelierul de Artă Vizuală în cadrul proiectului: Vacanță Creativă on-line 2020.

Artistul vizual Adrian MÎRZAC de la Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași și de această dată ne descrie alte două tehnici de creație artistică cu entuziasm, relaxare, bucurie și mult talent.

În acest mod, Adrian ne învață câte lucruri inedite și creative se pot construi din utilizarea de materii prime la care nu ne-am fi gândit (ziare, culoare, imaginație, răbdare și îndemânare). Construim lucrări recreative și distractive, folosind tehnici de creație și compoziție în care se vor utiliza și materialele reciclabile. Sunt prezente fuziunea de culoare și arta de a împături ziarul (Hand Made). O formă poate căpata o alta formă artistică, un obiect ce capată o altă semnificație ori destinație în funcție de imaginația fiecăruia și abilitatea artistică.

Implicându-ne în acest tutorial susținut de Adrian (re)descoperim ceea ce ne face vacanța de vară și mai frumoasă: distracția, creativitatea și educația din noi și a lucrurilor ce ne înconjoară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here