Acasă Sediul central Atelierul de Artă Vizuală și HandMade cu suflet: Vara Creativă (Idei de...

Atelierul de Artă Vizuală și HandMade cu suflet: Vara Creativă (Idei de vacanță)

57
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași împreună cu partenerul bibliotecii, Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași reprezentată de coordonatorii: psiholog Nicoleta Emacu și artistul vizual, Adrian Mîrzac ne prezintă în ultimele zile de vară, la Atelierele de Vacanță Creativă on-line 2020, încă două tutoriale video on-line sub denumirea: Atelierul de Artă Vizuală și HandMade cu suflet: Vara Creativă (Idei de vacanță).

Membru în Asociația ROIS Iași și în trupa de teatru DIFAINII, Maria Narcisa Apachițăi – o tânără foarte talentată și dibace – ne prezintă realizarea unei genți de plajă din materiale textile reciclabile, practică și utilă alături de un prosop, uleiul de plaja și… cartea preferată.

În partea a doua a atelierului, artistul vizual Adrian Mîrzac ne propune asimilarea unor tehnici de creație și de compoziție ce pot contribui cu succes la dezvoltarea personală și educativ-vocațională, stimulând creativitatea și cunoașterea privitorului, gestionarea timpului liber și a spiritului civic în vederea protecției mediului prin reciclarea diverselor tipuri de materiale aflate în natură. În acest atelier – tutorial Adrian ne face cunoștință cu tehnica serigrafiei; o metodă de imprimare a desenelor direct pe tricouri, bluze, sau geci etc. Folosim următoarele materiale: aracet, o perdea dintr-un material dens (cum ar fi perdeaua de protecție împotriva insectelor), un cadru (o ramă) din lemn care se confecționează foarte simplu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here