Acasă Sediul central Atelierul de Artă Vizuală și HandMade cu suflet: Vara Creativă (Idei de...

Atelierul de Artă Vizuală și HandMade cu suflet: Vara Creativă (Idei de vacanță)

49
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași împreună cu partenerul bibliotecii, Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași reprezentată de coordonatorii: psiholog Nicoleta Emacu și artistul vizual, Adrian Mîrzac ne prezintă în sistem on-line la Atelierele de Vacanță Creativă on-line 2020, alte două tehnici de creație în cadrul unui tutorial: Atelierul de Artă Vizuală și HandMade cu suflet: Vara Creativă (Idei de vacanță).

După spusele artistului vizual, Adrian Mîrzac: „Lăsați imaginația să curgă!”.

Să vedem de această dată ce putem crea și inova ca să ne bucurăm în vacanță de alte lucruri utile și frumoase construite din materiale reciclabile.

 

Tehnica a III-a presupune realizarea unui alt obiect din ziare, folosind lipici solid ori lichid de hârtie, aracet, silicon, cârlige de rufe și un pistol de lipit care se găsește în orice librărie, ori în hipermarket-uri. Ce se poate obține? Obiecte de decor, obiecte ce pot fi oferite în dar (în exemplul nostru video, Adrian a realizat o cutie de bomboane).

Tehnica a IV-a: a doua idee de a petrece în mod creativ și recreativ timpul de vacanță presupune efectuarea unei lucrări, tablou care ar putea fi denumit: „Ploaia de curcubeu”, în care vedeta este creionul cerat. În fiecare trusă de pictat a unui elev, există creioane cerate; nu contează dacă sunt folosite și au mai rămas doar niște bucățele din ele; acestea pot bucura ochiul privitorului, găsindu-și altă destinație. Destinația este prezentată în tutorial. Alte materiale folosite sunt: un carton format A4 sau A3, o pensulă, culori și, bineînțeles, creioanele cerate. Instrumentele necesare pentru realizarea acestui tablou este un feon și un baton sau baghetă de silicon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here