Acasă Sediul central Atelier de fotografie: „Obiectul preferat în fotografie”

Atelier de fotografie: „Obiectul preferat în fotografie”

118
0

Miercuri, 4 august 2021 și joi, 5 august 2021, de la ora 09.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, alături de masteranzii Ana Teodora Bususioc și Daniel Rotar, voluntarii bibliotecii, așteaptă copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 16 ani la Atelierul de fotografie: „Obiectul preferat în fotografie”.

Sunteți asteptați la un cerc de fotografie de vacanță cu telefonul mobil, în care „personajul” principal al imaginii va fi un obiect, jucărie, carte preferată a fiecăruia.

Întâlnirea va avea loc la sediul central situat în Galeriile comerciale (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, mezanin), iar activitatea se va desfășura în cadrul natural de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare.

Acțiunile desfășurate se vor finaliza cu o broșură electronică realizată de  studenți și va fi putea fi vizionată, începând cu data de 10 august pe site-ul bibliotecii.

Participanții vor trimite pozele realizate pe adresa de email: programe@bjiasi.ro.

 

Numărul maxim de copii admis este de 15 (cincisprezece).

Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

 

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți prin telefon, la numărul 0753024405.

Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00 – 16.00 și vinerea între orele 8.00 – 13.30.

Vă reamintim că permisul de intrare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

 

Participarea este condiționată de normele sanitarea în vigoare: mască facială în spații închise și respectarea distanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here