Acasă Sediul central Atelier de creație „Magia culorilor”: „Fluturi în grădina cu povești”

Atelier de creație „Magia culorilor”: „Fluturi în grădina cu povești”

65
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” continuă Atelierul de creație „Magia culorilor” cu partea a treia de desen cu cretă intitulatăFluturi în grădina cu povești.

Dacă în prima parte a atelierului – „Orașul magic” am decupat, colorat și asamblat două machete cu blocuri, copaci și parcuri mici, după aceea în partea a doua am modelat, case, copaci și animăluțe care se găsesc în gospodăriile din satul românesc și am organizat creațiile într-o mică gospodărie, de această dată desenăm cu cretă pe hârtie sau asfalt în funcție de cum ne va permite vremea.

Activitățile se desfășoară alături de copii de la Asociația „Prietenii Bârnovei”  în perioada 7 – 9 septembrie  2021, de la ora 11.00, la sediul central situat în Galeriile comerciale (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, mezanin).

Voluntara Cătălina Lungu, masterandă la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, propune o activitate în trei părți: în prima zi ceva simplu, doar fluturi, cărți și flori așa cum zboară gândurile noastre sub vraja poveștilor. În partea a doua mărim dificultatea și adăugăm detalii despre cărțile citite iar în ultima parte elemente din poveștile copilăriei descoperite în această vacanță.

 

Participarea este condiționată de normele sanitarea în vigoare: mască facială și respectarea distanței.

 

 

 

 

Activitatea este încadrată în programul: Autori copiii, proiectul: Scriu in culori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here