Acasă Sediul central Arborii seculari ai Iașului

Arborii seculari ai Iașului

94
0

Marți, 13 iulie și joi, 15 iulie 2021, de la ora 11.00, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, organizează pentru cei care doresc să cunoască câțiva din Arborii seculari ai Iașului o miniexcursie în zona centrală a orașului.

Doamna Ramona Ciobanu, consilier în cadrul Agenției de Protecția Mediului Iași, compartimentul Biodiversitate, va face prezentarea documentată legată de copacii foarte bătrâni ai urbei noastre.

Plecarea se va face din fața sediului central al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iaşi, situat în Galeriile comerciale (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, mezanin) și ne vom întâlni cu participanții pe esplanada de la Cub.

Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți prin telefon, la numărul 0753024405.

Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Vă reamintim că permisul de intrare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

 

Activitatea va avea loc în aer liber și participarea este condiționată de normele sanitarea în vigoare în acest caz respectarea distanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here