Acasă Sediul central Arborii Pădurii în Iași

Arborii Pădurii în Iași

28
0

Joi, 22 aprilie 2021, de la ora 11.00 Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA Direcția Silvică Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial și Liga Studenților Constructori de Mașini-LSCM Iaşi, pentru a sublinia importanța existențială a pădurii  organizează o plantare de arbori în zona facultății și a căminelor studențești în speranța îmbunătățirii calității aerului.

Studenții voluntari de la LSCM Iași care vor planta arborii puși la dispoziția lor de către Direcția Silvică Iași, doresc astfel să susțină sloganul propus anul acesta de către UNFF la Ziua internaţională a pădurilor „Restaurarea pădurilor – o cale către întremare și bunăstare”  și să sublinieze rolul crucial al patrimoniului arboricol în susținerea vieții pe întreaga planetă.

Trebuie menționat că în fiecare an între 15 martie și 15 aprilie este celebrată Luna Pădurii. În această perioadă se organizează acțiuni de împăduriri cuprinse în cadrul „Lunii Plantării Arborilor” și dorim să valorificăm cât mai mulți din puieții puși la dispoziția comunității de către Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA Direcția Silvică Iași prin bunăvoința domnului director Gabriel Doncean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here