Acasă American Corner American Corner Events – expoziție de carte

American Corner Events – expoziție de carte

22
0

Spooky, Spooky Boo!!ks

Halloweenul este o sărbătoare bătrână ca timpul, se știe. În această zi sufletele morților se întorc pe Pământ și unele, nu știu dragilor de ce, sunt cam puse pe răutăți În ajun, vechii celți aprindeau focuri grandioase și făceau ritualuri pentru a liniști spiritele turbulente, depănau legende vechi, mai mult sau mai puțin înfricoșătoare.

Vă dați seama că în sine sărbătoarea este o celebrare a fricii cu scopul de a învăța să o controlăm. Poate și din acest motiv în zilele noastre Halloweenul este un prilej de distracție, axat doar în formă, pe latura lui înfricoșătoare.

Și pentru că așa cum spunea Michel de Montaigne ”O viață care nu poate fi trăită oricât, nu trebuie trăită oricum” noi vă propunem o sumă de titluri, care să vă aducă prin conținutul lor, o varietate de emoții tari, și astfel să puteți trăi o dată-n plus, mai intens viața.

Magia e cuvântul de ordine al sărbătorii, prin urmare, cărți ce deapănă povești înfricoșătoare, cumplite, dar care mai totdeauna se termină bine, vă așteaptă pe rafturile secției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here