Acasă Sediul central „Adoptă un bunic!”

„Adoptă un bunic!”

105
0

Marți, 18 decembrie 2018, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”  Iași și Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” – Bucium, Iași organizează activitatea „Adoptă un bunic!” din cadrul proiectul Voluntar@BJIași.

Ne întâlnim pentru a alina singurătatea bunicilor în preajma luminoaselor Sărbători ale Crăciunului împreună cu elevii Școlii Gimnaziale „Ionel Teodoreanu”, coordonați de către profesorii pentru învățământ primar  Andreea Pelin și Cristina Elena Alexa. Activitățile artistice ale manifestării și micile atenții pentru seniori vor încălzi atmosfera iernatică. Vom prezenta bunicilor cărțile cu teme specifice care se găsesc în custodia bibliotecii de la Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”.

 

Activitățile de acest gen se desfășoară în cadrul proiectului Voluntar@BJIași care are ca scop dezvoltarea programelor de voluntariat prin formarea și menținerea unui nucleu de voluntari de toate vârstele care să se implice, alături de bibliotecari, în derularea programelor pentru comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here