Acasă Ross Welford, Câinele care a salvat lumea

Ross Welford, Câinele care a salvat lumea

După ce se împrietenesc cu o savantă excentrică aflată incognito în orașul lor, Georgie și Ramzy devin parte a unui nou și captivant experiment VR: o versiune 3D a viitorului!

Între timp, o epidemie fatală amenință viața câinilor de pretutindeni, iar Mister Maș, mult iubitul prieten patruped al lui Georgie, se îmbolnăvește și el.

Este doar începutul unui lung șir de încurcături.

Cât de curând, Georgie, Ramzy și Mister Maș trebuie să se angajeze într-o misiune crucială: aceea de a salva de la moarte toți câinii de pe planetă și, probabil, întreaga omenire!

Reprezentanții de la „The Observer”, ziar din Marea Britanie, publicat doar duminica, înființat în anul 1791, despre cartea lui Ross Welford, suțin că este Originală de la un capăt la altul, credibilă și cinematografică (trebuie ecranizată!). O aventură extraordinară, uar cei de la  „The Times” afirmă că – „Încă o reușită marca Welford!  Scriitorul vine cu o excelentă carte de aventuri în care a injectat și știință. Se deplasează cu lejeritate de la întâmplări cu câini, de la ceea ce te face să tresari de emoție până la cum să păstrezi vie amintirea unei persoane dragi. Și, astfel, putem spune că a acoperit totul“.

Mai multe despre carte AICI.