Acasă Sediul central Şi eu scriu despre cărţi

Şi eu scriu despre cărţi

15
0

si eu scriuÎncepând cu luna octombrie 2013, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași a reluat colaborarea cu Penitenciarul Iași, odată cu lansarea proiectului Și eu scriu despre cărţi. Acest proiect se desfășoară la punctul de împrumut carte deschis în cadrul Penitenciarului, unde Biblioteca Judeţeană a pus la dispoziţia persoanelor private de libertate aproximativ 1400 de volume din colecţiile proprii.

Pentru a stimula lectura, proiectul le propune acestora elaborarea unor recenzii pe baza cărţilor citite, care apoi vor fi publicate pe pagina web a bibliotecii, pentru publicul larg.

Tot în cadrul acestui proiect, au loc lunar întâlniri cu Miron Ciprian, bibliograf (coordonatorul proiectului Și eu scriu despre cărţi) în cadrul Secţiei Împrumut Carte Pentru Adulţi, serviciu care asigură necesarul de carte pentru punctul de împrumut din cadrul Penitenciarului Iași. Întâlnirile au ca teme centrale atât discuţii pe marginea recenziilor, cât și despre diferite subiecte legate de procesul lecturării.

buton carteVă invităm să apreciaţi recenziile publicate în continuare, notând în formular titlul recenziei care v-a plăcut. Autorul care va însuma cele mai multe aprecieri va primi un premiu din partea Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iași.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here