Acasă Şi eu scriu despre cărţi Amurg – Stephenie Meyer

Amurg – Stephenie Meyer

68
0

amurg-stephenie meyer

Isabella Swan este o tânără adolescentă care după câțiva ani se reîntoarce în orășelul Forks, unde ea a copilărit. Aici este nevoită să locuiască împreună cu tatăl ei, care de meserie este polițist și mai toată ziua este plecat în interes de serviciu.

În același timp, frumoasa Bella, trebuie să-și continue și studiile la școala din Forks. Pentru ea acest lucru este un coșmar deoarece urma să fie fata cea nouă din oraș, gândindu-se deja ce or să zică noii ei colegi de școală.

Toate bune și frumoase până în momenrul când ea îl cunoaște și se îndrăgostește de faimosul și misteriosul Edward Cullen deste care se zvonea că ar fi vampir, din acel moment viața ei ia o întorsătură neașteptată.

Urmează momente în care ea este pusă la încercare de către Edward Cullen. Dându-și seama, ea dorește să-l cunoască mai bine pe Edward așa că devine din ce în ce mai apropiată de el.

Edward este atras la rândul lui de Bella dar și de mirosul sângelui ei, așa că fiecare apropiere de iubita lui e în același timp o plăcere și un chin teribil; dacă Edward își pierde capul pentru un moment, Bella își va pierde viața.

Autorul Stephenie Meyer aduce în fața cititorilor o carte prin care încearcă să relateze fiecare stare emoțională a celor două personaje principale ale acestei cărți, combinând lumea ficțiunilor cu lumea reală, a binelui și a răului, a oamenilor simpli cu cea a oamenilor cu puteri supranaturale.

Ceea ce m-a atras la această carte este faptul că autorul descrie pe larg fiecare moment în parte, fiecare sentiment, fiecare stare emoțională (frică, lașitate, curaj, iubire etc) fapt ce m-a făcut să înțeleg mult mai bine subiectul (povestea) cărții.

Încă un lucru pe care l-am apreciat, este că autorul, spre deosebire de alte cărți S.F., încearcă și reușește să aducă în prim-plan alianța binelui și răului, acestea fiind iubirea celor două personaje principale din această carte, și nu în ultimul rând țin să precizez că această care m-a ținut tot timpul într-o stare de suspans, de curiozitate, deoarece ea cuprinde câte puțin din fiecare: SF, acțiune, dramă, aventură, romantism, și de aceea țin să recomand această carte tuturor cititorilor și consumatorilor de lectură.

C.R.C-tin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here