Acasă E-tiquette, please! E-tiquette, please!

E-tiquette, please!

38
0

998093_420612788049881_1256288018_n

http://despremaniere.ro/

Proiectul E-tiquette, please! este o inițiativă a Biroului de Proiecte Naționale și Internaționale al Bibliotecii Județene “Gh. Asachi” şi este realizat începând cu anul 2011.

Proiectul E-tiquette, please urmărește atingerea a trei obiective. Primul dintre ele constă în conceperea și livrarea unui atelier de bune maniere online și offline către 30 de elevi de liceu (3 serii a câte 10 cursanți), în scopul cizelării abilităților lor de comunicare, al discernerii între comportamentele recomandabile și cele inadecvate și al dezvoltării încrederii în sine. Al doilea vizează constituirea, în jurul acestui site și al paginii de Facebook, a unei comunități online, care se autodefinește printr-un comportament civilizat în viața cotidiană. Al treilea obiectiv urmărește transformarea workshop-ului livrat în cadrul primului obiectiv într-un curs – resursă care să poată fi folosit gratuit de către profesorii diriginți sau de către bibliotecarii publici din țară.

Proiectul este public, poate fi descărcat de AICI.  Realizarea sa a fost posibilă printr-o finanțare de 1221 dolari, acordată de IREX România prin concursul Instruiește-ți comunitatea, din cadrul programului național Biblionet – Lumea în biblioteca mea. Coparticiparea Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași este de 2294 dolari, ceea ce conduce la un cost total al proiectului de 3515 dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here