Acasă Phil Rickman, Urzeala păcatului

Phil Rickman, Urzeala păcatului

Master House, din aproprierea graniței cu Țara Galilor, este o clădire medievală, din ce în ce mai măcinată de trecerea anilor. Însă acum casa și împrejurimile sale i-au fost vândute Ducatului de Cornwall, care plănuiește să restaureze totul.

Problemele apar atunci când Merrily Watkins, angajată de episcopul din Hereford să investigheze locul, descoperă existența unor legături extrem de vechi între casă și biserica din apropiere, clădită de cavalerii templieri, ale căror spirite încă mai bântuie Gateway Hill. De ce toate hanurile din zonă poartă denumiri astrologice? Ce vrajbă de nepătruns desparte două familii din partea locului? Și ce anume s-a petrecut aici în trecut, dacă l-a gonit până și pe marele M.R. James, celebrul scriitor de povești cu fantome?

În clipa când Merrily află că ea și fiica ei, Jane, sunt supravegheate de poliție, aproape că renunță la întregul caz. Însă o moarte subită încurcă din nou ițele, și Merrily se întoarce la Garway, hotărâtă să descâlcească firele îmbibate de frică și ură ale istoriei.