Acasă Nikola Tesla, Invențiile mele

Nikola Tesla, Invențiile mele

Într-o relatare concisă, dar fascinantă… fizicianul Tesla împărtășește întâmplări cu totul neobișnuite din copilăria și tinerețea sa – își schitează metoda de lucru și modul în care psihicul lui remarcabil parcurgea drumul către idei revoluționare. Aplecarea sa către fizică și spiritul inventiv l-au ajutat de multe ori să scape din situații primejdioase și au căștigat respectul celor alături de care lucra.

Daca geniul ar avea o definiție, aceasta ar fi persoana lui Nikola Tesla și realizările sale. Lumea datorează atât de multe inovații tehnice unui om despre care știe atât de puține! Volumul autobiografic vine să compenseze această nedreptate – de altfel, una dintre numeroasele nedreptăți care l-au urmărit pe Tesla de-a lungul întregii vieți.

În acest volum autobiografic nu numai că sunt punctate momentele capitale ale vieții și carierei acestui inventator strălucit, dar avem acces și la perspectiva lui Tesla asupra vieții, societății și conflictelor mondiale al căror martor a fost.

Mai multe despre carte – AICI – https://bjiasi.ebibliophil.ro/mon/inventiile-mele-autobiografia-lui-nikola-tesla-b2yh3qyf/