Acasă Mattias Edvardsson, O familie aproape normală

Mattias Edvardsson, O familie aproape normală

În această poveste complicată despre dragoste și crimă, un eveniment înfiorător îi face pe membrii unei familii aproape normale să pună la îndoială tot ceea ce credeau că știu despre viaţa lor… și unul despre celălalt.

Stella Sandell, o adolescentă de 19 ani, este acuzată că a ucis cu brutalitate un bărbat. Fata provine dintr-o familie respectabilă – ce motive ar fi avut să cunoască un om de afaceri dubios, darămite să-l omoare?

Tatăl Stellei – preot și mama ei – avocat specializat în drept penal descoperă că standardele morale le sunt puse la încercare în timp ce își apără fiica, străduindu-se să înţeleagă de ce poliţia o suspectează.

Construit pe trei voci narative, romanul lui Mattias Edvardsson aduce în discuţie subiecte dificile: Cât de bine îţi cunoști copiii? Cât de departe ai merge ca să-i protejezi?

Despre demersul editorial de față. Redactorii de la „New York Times Book Review” ne spun că este „un thriller alert, care vorbește despre compromisurile pe care le facem pentru a împlini așteptările celor dragi”, iar cei de la „Kirkus Reviews” susțin că autorul „îmbină cu măiestrie tema sacrificiului și a vinovăţiei părintești într-o poveste de familie profundă și emoţionantă”/

Mattias Edvardsson este profesor și locuiește în Löddeköpinge, Suedia, împreună cu familia sa. Este autorul mai multor romane pentru adulţi și adolescenţi.

Bestseller în Suedia, cu peste 150 000 de exemplare vândute, O familie aproape normală se află în curs de publicare în 30 de ţări.

Mai multe despre carte AICI.