Acasă Mary Balogh, Încurcătura

Mary Balogh, Încurcătura

Frumoasa Rebecca Cardwell trăiește iubirea perfectă alături de soțul ei, Julian, convinsă că a avut norocul să-și găsească sufletul pereche. Însă Julian este bărbatul perfect doar în ochii Rebeccăi. David, cel care îi este aproape ca un frate, l-a protejat mereu, ascunzând adevărul despre nenumăratele aventuri și scandaluri în care intră Julian.

Dornic să demonstreze că nu este mai prejos decât David, Julian se înrolează în armată și pleacă să lupte amândoi în Războiul Crimeii. Curând, Rebecca primește vestea morții soțului ei. Devastată de durere și convinsă că nu va mai putea iubi niciodată, ea acceptă o căsătorie de conveniență cu David, chiar dacă îl consideră vinovat de moartea lui Julian.

Crescută într-o familie cu reguli stricte și principii ferme, Rebecca îi promite lui David că îi va oferi supunerea, respectul și devotamentul, mai puțin iubirea.

Cu timpul însă, dragostea și răbdarea lui David îi trezesc pasiuni nebănuite, iar Rebecca descoperă trăiri pe care nu le cunoscuse niciodată alături de Julian.

Însă o încurcătură teribilă va sfâșia viața Rebeccăi, punând-o într-o situație imposibilă. Un bărbat îi bântuie trecutul și nu o lasă să iubească din nou, alt bărbat îi promite viitorul și îi oferă tot ce a visat vreodată. Oare dragostea lui David va reuși să dărâme piedestalul iubirii perfecte dintre Julian și Rebecca?