Acasă Maja Lunde, Istoria albinelor

Maja Lunde, Istoria albinelor

Neliniștitoare, revelatoare, emoționantă și scrisă cu o măiestrie aparte, Istoria albinelor unește în mod surprinzător trei voci distincte din trei epoci diferite într-un roman provocator despre supraviețuirea speciei umane. Relațiile cele mai puternice și în mod paradoxal cele mai fragile, cele dintre părinți și copii, sunt puse în echilibru cu aceea asupra căreia rareori reflectăm – relația dintre om și natură.

Este bestseller internațional, fiind publicat în treizeci și cinci de țări. Până în prezent romanul s-a vândut în peste un milion și jumătate de exemplare în toată lumea. În anul 2015 este cea mai bine vândută carte din Norvegia, atribuindu-se, în același an, Premiul librarilor norvegieni. Doi ani mai târziu este cea mai bine vândută carte în Germania, fiind doi ani consecutiv în topul Der Spiegel. Istoria albinelor este în curs de ecranizare.

În opinia specialiștilor de la Deutsche Welle… „Maja Lunde nu scrie un raport de mediu, ci o ficțiune de cea mai bună calitate, care nu se concentrează neapărat asupra albinelor, ci mai ales asupra oamenilor și a relației pe care o au cu copiii lor și cu locul în care trăiesc“.

Detalii despre carte AICI.