Acasă Lisa Jewell, O viață regăsită

Lisa Jewell, O viață regăsită

Ellie Mack era fiica perfectă. Avea cincisprezece ani, cea mai mică dintre cei trei copii ai familiei, iubită de părinți, de prieteni și de profesori. Mai avea câteva zile până la vacanța mult așteptată de după examene. Apoi a dispărut.

În prezent, mama ei, Laurel Mack, încearcă să-și refacă viața distrusă. Au trecut zece ani de când i-a dispărut fiica, șapte ani de când căsnicia ei s-a destrămat și doar câteva luni de când au ieșit la suprafață ultimele indicii în cazul dispariției lui Ellie. Așadar, când întâlnește un bărbat neașteptat de fermecător într-o cafenea, este surprinsă de cât de repede flirtul lor se transformă în ceva mai profund. Face cunoștință cu fiicele lui Floyd, iar cea mai mică dintre ele, Poppy, îi taie respirația. Privind-o, e ca și cum ai privi-o pe Ellie. Iar întrebările fără răspuns pe care s-a străduit atât de mult să le uite încep s-o bântuie din nou, precum și unele noi legate de Floyd și Poppy…

O viață regăsită evoluează de la roman de familie spre o poveste de dragoste matură, iar de aici, coboară în tenebrele unui thriller plin de tensiune, care înspăimântă și captivează.

Reprezentanții „Booklist” – publicație a American Library Association care oferă recenzii critice ale cărților și materialelor audiovizuale pentru toate vârstele – atât despre autoare, cât și despre roman, susțin… „Lisa Jewell își țese intriga complicată într-un ritm care ține cititorul în permanentă tensiune. Personajele complexe ale autoarei sunt pur și simplu perfecte. Nici cel mai abil cititor de thrillere nu va ghici încotro se îndreaptă lucrurile înainte ca firele să se descurce la final. Iar acei puțini care, totuși, se vor prinde nu se vor simți frustrați, pentru că ritmul și suspansul îi vor captive”.

LISA JEWELL este autoarea mai multor bestselleruri internaționale, printre care se numără The House We Grew Up In (2013), The Girls in the Garden (2015), I Found You (2016), bestsellerul „New York Times” O viață regăsită (Then She Was Gone, 2017), The Family Upstairs (2019) și Invisible Girl (2020). Romanul ei de debut, Petrecerea lui Ralph (Ralph’s Party, 1999), a devenit bestseller „Sunday Times” imediat după apariție și, mai recent, cărțile ei au urcat pe locul 1 în topurile din Canada și Marea Britanie. Romanele sale s-au vândut în peste 4,5 milioane de exemplare în întreaga lume și au fost traduse în 25 de limbi. Lisa locuiește la Londra împreună cu soțul ei și cu cele două fiice ale lor.

Mai multe despre carte AICI.