Acasă Larisa Turea, ABCDoga: Un destin în do major

Larisa Turea, ABCDoga: Un destin în do major

Cartea a apărut în anul 2017 la editura Prut Internațional. Volumul este unul inedit grație conceptului realizat de către autoare, criticul de artă Larisa Turea. Cititorul este surprins de felul cum reușește autoarea să-l prezinte  pe compozitorul Eugen Doga  – din unghiul destăinuirilor sale proprii.

Cartea este o mărturie a însăși protagonistului – o serie de mărturisiri, gânduri, amintiri, relatări – fragmente din dialoguri și interviuri pe care le-a avut și le-a retrăit în viața profesională și personală. De fapt, ediția este o minienciclopedie despre valori – despre oameni, locuri, evenimente care au jucat un rol în viața lui. Nume de referință – Anastasia Lazariuc, interpret; Alexandru Samoilă, dirijor; Nadejda Cepraga, interpret; Emil Loteanu, regizor; Sofia Rotaru, interpret; Gheorghe Vodă, regizor; Grigore Vieru, poet.

Imaginile din paginile cărții sunt grăitoare, de calitate. Pentru cititori poate fi utilă și informația despre activitatea publicistică a autoarei din lista de la sfârșitul cărții – Larisa Turea, critic de teatru și cinema, eseist, dramaturg.

Detalii despre carte AICI.