Acasă Kathleen Tessaro, Obiecte prețioase

Kathleen Tessaro, Obiecte prețioase

Într-un Boston tulburat de ruptura tot mai mare dintre bogați și săraci, Maeve Fanning, care face parte din prima generație de imigranți irlandezi, se încăpățânează să caute o viață mai bună chiar în vremea Marii Crize.

În excentricul magazin de antichități în care lucrează se găsesc cele mai ciudate obiecte pentru elita americană. Și astfel eroina cunoaște o mulțime de oameni, cât se poate de diferiți. Așa se face că în viața ei apare și Diana Van der Laar, iar Maeve e atrasă într-o spirală de ambiguitate morală, înșelăciune și trădare. Fascinată de bogăția Dianei și disperată să-și lase trecutul în urma, ea va descoperi cât de departe este dispusă să meargă pentru a se reinventa.

Despre volum reprezentanții de la „Booklist” (publicație a American Library Association) susțin: „Simțul istoric al lui Tessaro este impresionant și amestecă moda, muzica și cultura Bostonului anilor ’30 într-o poveste cu multe fire și cu o eroină inteligentă, care trăiește în scene somptuoase. Romanul Obiecte prețioase pune sub lupa fragilitatea identității și puterea reinventării de sine”.

Mai multe despre carte AICI.