Acasă Julia Barrett, Din nou la Pemberley

Julia Barrett, Din nou la Pemberley

Apărută în anul 1993 sub pseudonimul Julia Barrett, cartea Din nou la Pemberly continuă în același stil rafinat romanul Mândrie și prejudecată, publicat în secolul al XIX-lea de Jane Austen.

Surprinzător, în această lucrare, personajul principal nu este Elizabeth, așa cum ar fi fost de așteptat, ci cumnata sa Georgiana Darcy.

După ce a fost împiedicată în ultima clipă să ajungă într-o situație ce putea reprezenta un adevărat dezastru pentru ea (fuga în secret cu Wickham, un văr îndepărtat), Georgiana și-a propus să nu-și mai piardă din nou capul și inima. Dar, doi pretendenți cu calități deosebite, căpitanul de marină Heywood și arhitectul Leigh Cooper, o tulbură și o pun într-o mare dilemă ce se va tranșa cu greu în favoarea unuia dintre ei. Cine va fi, oare, fericitul ales?

Dacă ați fost dezamăgiți de faptul că Mândrie și prejudecată se sfârșește atât de repede, iată ca Din nou în Pemberley vă oferă prilejul de a urmări, mai departe, destinul personajelor îndrăgite.

Utilizând limbajul și ironia fină din Mândrie și prejudecată, Julia Barrett creează puternica iluzie că această continuare aparține tot scriitoarei Jane Austen.

O carte cu adevărat încântătoare!

Mai multe despre carte AICI.