Acasă John Scalzi, Brigăzile fantomă

John Scalzi, Brigăzile fantomă

John Scalzi, Brigăzile fantomă, Editura Nemira, Bucureşti, 2015

Brigăzile fantomă sunt Forţele Speciale, parte din Forţele Coloniale de Apărare, un regiment de elită, creat cu ajutorul ADN-ului morţilor care capătă astfel o nouă viaţă. Ei sunt transformaţi în soldaţii perfecţi, trimişi în cele mai dificile misiuni. Sunt tineri, rapizi şi puternici şi nu au niciun fel de sentimente sau regrete omeneşti.

Universul este un loc ameninţător pentru umanitate şi e pe cale să devină şi mai periculos. Trei rase de extratereştri cu care umanii au avut de-a face în trecut s-au unit pentru a opri avansul omenirii în spaţiu. Charles Boutin, fost cercetător militar în FCA, îi trădează şi devine aliatul extratereştrilor.

Jared Dirac este singurul om care poate găsi soluţia – un hibrid superuman, creat din ADN-ul lui Boutin. Creierul lui Jared ar trebui să acceseze memoria trădătorului Boutin. Atunci când experimentul eşuează, Jared este trimis să lupte în Brigăzile fantomă. Iar când amintirile încep să iasă la suprafaţă, Jared trebuie să ia o decizie care poate schimba viitorul întregii omeniri.