Acasă John Marrs, Suflete pereche

John Marrs, Suflete pereche

Cum îţi găsești perechea? Foarte simplu: îţi faci un test ADN și, în scurtă vreme, urmează să fii potrivit cu partenerul perfect. Aceasta este promisiunea companiei Potrivește-ţi ADN-ul, care a descoperit gena capabilă să determine sufletul pereche. Milioane de oameni din întreaga lume au beneficiat de serviciile companiei.

Dar există și dezavantaje: distrugerea multor relaţii și schimbarea concepțiilor despre iubire și romantism.

Cinci oameni au primit vestea că au fost „Potriviţi”. Fiecare urmează să-și cunoască adevărata dragoste, dar nu tuturor le este garantată fericirea. Pentru că până și sufletele pereche pot avea secrete înfiorătoare…

Editorialiștii de la ziarul săptămânal britanic „Sunday Mirror”, imediat după apariția romanului, aveau să susțină că … „este extrem de ingenios și dovedește că adevărata dragoste nu este ușor de găsit nici cu ajutorul știinţei”, iar cei de la „Library Journal” (publicație comercială americană pentru bibliotecari) susțin că narațiunea „nu trebui ratată fiind utilă atât pentru pasionaţii de thrillere, cât și pentru cititorii de SF”.

John Marrs a lucrat 25 de ani ca jurnalist freelancer, specializat în interviuri cu actori, muzicieni și celebrităţi TV. A debutat în 2013 cu romanul The Wronged Sons (republicat în 2017 sub titlul When You Disappeared), urmat de Welcome To Wherever You Are, The Good Samaritan, Her Last Move și The Passengers.

Suflete pereche, publicat în 2016, s-a tradus în 23 de limbi, fiind desemnat cel mai bun roman SF al anului de către „Wall Street Journal” și urmează să fie ecranizat sub forma unui serial Netflix de zece episoade.

Mai multe despre carte AICI.