Acasă J.J si Chris Grabenstein, Strălucește!

J.J si Chris Grabenstein, Strălucește!

Piper are 12 ani și știe că nu oricine este menit să strălucească. Îi este greu să se acomodeze la noua școală de elită la care este înscrisă și știe că nu va reuși să se ridice la nivelul colegilor ei. Când un coleg misterios anunță un concurs cu un premiu important, Piper iese din carapace și face tot posibilul să-l câștige. Dar va putea ea să strălucească? Aflați aceasta citind cartea… Strălucește!, volum care a văzut lumina tiparului la Corint Junior.

Strălucește! ar putea fi lozinca eroinei lui Piper – Nellie Dumont Frissé: astronaut, astronom și prezentatoare a unei emisiuni TV, însă fetița, la cei doisprezece ani ai săi, știe adevărul: unii oameni sunt născuți să strălucească, iar ea nu se numără printre aceștia. Aceasta nu i-a fost niciodată mai limpede decât acum, când noua slujbă a tatălui său i-a adus pe amândoi la școala privată de elită Chumley, unde fiecare pare să exceleze la ceva și unde Piper, cu siguranță, nu se poate integra.

Strălucește! îți va face inima să zâmbească. Citește această carte!… ne spune Jennifer L. Holm, autoarea romanului The Fourteenth Goldfish, stârnindu-ne interesul. Pe de altă parte, Rebecca Stead, laureată a Newbery Medal, autoarea romanului Când mă vei întâlni, ne spune că reprezintă „o aducere-aminte a faptului că nimic nu este mai important decât să fii prieten și să fii tu însuți“.

Mai multe despre carte – AICI – https://bjiasi.ebibliophil.ro/mon/straluceste-roman-tr6hkxtw/