Acasă Irina Binder, Străinul de lângă mine

Irina Binder, Străinul de lângă mine

Străinul de lângă mine este noua carte semnată de către autoarea bestsellerelor: Fluturi și Insomnii, Irina Binder.

Noul roman are ca eroine trei prietene, „de vârste diferite, cu poveşti diferite, demente, dar reale sută la sută”. Cartea este inspirată și de această dată din realitate și promite povești picante, fără cenzuri.

Străinul de lângă mine – Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale. Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine. Este necunoscutul pe care hazardul sau destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viața. Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.

Cine ești Tu? Cine este Celălalt?

Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obişnuințele și prejudecăţile, pentru a lăsa vederii ceea ce suntem cu adevărat și pentru a ne rafina privirea ca să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.

Privirea pătrunzătoare a Irinei Binder și scriitura ei puternică și delicată în același timp urmăresc în Străinul de lângă mine volutele unor destine reale, familiare multora dintre noi. Autoarea caută în toate pliurile existenței Adevărul despre sine și despre ceilalţi. Întrucât viața are o consistență instabilă, identitățile și adevărurile par și ele inconsistente, după cum descoperă personajele din Străinul de lângă mine, după cum descoperim și noi cu fiecare om întâlnit pe Cale.

Detalii despre carte AICI.