Acasă Grigore Cartianu, Teroriștii printre noi

Grigore Cartianu, Teroriștii printre noi

Dintre numeroasele diversiuni din decembrie 1989, cea mai mare a fost inventarea „teroriştilor lui Ceauşescu”. Pentru noua putere cripto-comunistă, instalată prin lovitură de stat, a fost cea mai profitabilă cale de a stopa elanul revoluţionar şi de a urca pe valul popular.

Creezi terorişti (răi, urâţi, fanatici, arabi, securişti, orfani hrăniţi de tiran pe ascuns), „lupţi“ cu ei (dar din tabăra ta nu cade nimeni la datorie), îi învingi (dar nu-i arăţi la faţă niciodată), numeri cadavrele martirilor daţi de eroicul popor român şi întrebi: vedeţi ce au făcut bestiile teroriste? Urmare a ecuaţiei „securişti = terorişti“, pe care au impus-o prin radio-televiziune Iliescu, Brucan, Militaru, Brateş şi ceilalţi diversionişti, asta se traduce, automat, astfel: vedeţi ce au făcut bestiile securiste?

Grigore Cartianu s-a născut la 27 ianuarie 1969 la Târgu Jiu, fiind unul dintre cei mai buni jurnaliști din țară.. În perioada 2008-2012 a fost redactorul-șef al cotidianului Adevărul.

A mai publicat: Sfârșitul Ceaușeștilor; Crimele Revoluției; Teroriștii printre noi; Miracolul din noiembrie împreuna cu Laurențiu Ciocăzanu.

Detalii despre carte AICI.