Acasă Căminul de bătrâni Căminul de Bătrâni „Sfinții Împăraţi Constantin şi Elena”

Căminul de Bătrâni „Sfinții Împăraţi Constantin şi Elena”

611
2

caminul-de-batrani-Constantin-Elena-3

 

Căminul de Bătrâni „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” este o unitate de asistenţă socială, aflată în subordinea Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi, care funcţionează ca un serviciu social de asistenţă şi suport în cadru instituţionalizat.

Calitatea serviciilor sociale în Căminul de Bătrâni „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Iaşi este garantată de schimbarea mentalităţii vizavi de politica de ajutorare a vârstnicilor.

Activităţile desfăşurate în cadrul căminului  sunt: găzduire pe perioada nedeterminată, asistenţă socială și medicală, consiliere psihologică, asistenţa spiritual-religioasă, precum și socializare şi petrecere a timpului liber.

Scopul unităţii este acela de a asigura condiţii de trai decente (cazare, hrană, dotări materiale, condiţii igienico-sanitare pentru menţinerea sănătăţii fizice şi mentale precum şi condiţii de petrecere a timpului liber) pentru toate persoanele asistate.

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi” vine în sprijinul persoanelor din Căminul de Bătrâni „Sfinţii Împăraţi Constantin și Elena” prin asigurarea accesului la fondul bibliotecii. Sunt înregistraţi circa 260 de cititori și un fond de carte de aproximativ 700 de volume care se înlocuiesc periodic.

2 COMENTARII

    • Bună ziua

      V-ați adresat Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”. Noi colaborăm cu Căminul de Bătrâni doar în privința activităților culturale, nu vă putem oferi detalii specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here